2020 farklı olacak

Yazılarıma ne zaman ara versem bilin ki sizlerle paylaşmaya can attığım yüzlerce konunun önüne geçecek kadar ciddi meselelerle uğraşıyorum. Ardımızda bırakmak üzere olduğumuz senenin ikinci yarısında bu tür nedenlerle zorunlu bir ara vermek durumunda kaldım. 2020 yılında bu durum değişecek.

Yeni yılda 40’ın üzerinde yazı kaleme almayı planlıyorum. Beni yansıttığı şekliyle; çok farklı konuları, çok farklı bakış açılarıyla, gerçeklere ve bilgiye, bilime ve tecrübelerime dayanarak sizlerle samimi bir dille paylaşacağım.

İletişim anlamında sizlere başka sürprizlerim olacak. Adı üstünde; “sürpriz”. Dolayısıyla şimdilik içeriğini duyurmayacağım, ancak 2020’de özellikle sosyal medyada etkinliğimi artıracağımı söyleyebilirim. 

Bu yazıyı çok uzun tutmayacağım. Son 3 senedir neler yaşadığımı özetleyen bir videomu paylaşmak isterim. 2019 senesi de bu yaşadıklarımın en ağırlaştığı süreç oldu:
 



İzmit’te Kefken yakınlarında inşa ettiğimiz bu rüzgar enerji santrali projesini ve 26 Kasım 2019 tarihinde yaptığım bu konuşmayı daha sonra detaylı bir yazıyla kaleme alacağım. Sadece son dönemlerde yaşadıklarıma dair empati kurabilmeniz için bu videoyu sizlerle paylaşıyorum.

 

Tüm bu yaşadıklarımı nasıl karşıladığımı anlatmak açısından da efsane olmuş filmlerden Rocky’nin en beğendiğim ve kendime örnek aldığım repliğini sizlerle paylaşmak isterim:

 

Tercüme: Hiç kimse sana hayattan daha sert vuramaz ama önemli olan ne kadar sert vurduğun değil, ne kadar sert yumruk yediğin halde ilerlemeye devam etmendir.  Ne kadar çok darbe aldığın halde ilerlemeye devam etmendir. Kazanma böyle olur.


2020 yılıyla ilgili temennilerimi de farklı bir video ile ayrıca paylaşacağım:
 



Paylaşımlarını beğeniyle takip ettiğim Aytek Sermet’in kendi sosyal medya hesaplarında paylaştığı ve Nilgün Bodur’un çektiği bu enfes videoyu izledikten sonra “Hah, düşüncelerimi bire bir yansıtıyor” diye düşündüm. Tek bir eksikle... Burada bahsedilen karmayı tetikleyen de insanın ta kendisidir. Yani bazen karma çalışır bazen de insanın kendisi karmayı çalıştırır ve karmanın hızlanması için gerekeni yapar.

2020 de benim için böyle bir sene olacak. Gerekenleri yapacağım.

Bu vesileyle tüm okurlarıma gönüllerince bir yeni yıl dilerim. Sağlıcakla kalın.

 

 

İlginizi Çekebilir
Yorumlar ( 0 )
Bu yazı hakkında ilk yorumu siz yapın...
Yorumlarınız için